Bedrijfsinformatie

Autobedrijf de Kort

Al ruim 40 jaar doet Autobedrijf de Kort haar best om het u naar de zin te maken! Dat kan alléén als je met je tijd meegaat en inspeelt op veranderingen.

Dit zowel op het vlak van omgaan met de klant als ook vakkennis van de medewerk(st)ers en noodzakelijke apparatuur. Vanwege de hogere complexiteit van de auto’s, denk bijvoorbeeld aan de hybride techniek, wordt er steeds meer gedigitaliseerd in auto’s. En dat is een andere manier van werken. Was bijvoorbeeld 20 jaar geleden een trekhaak monteren een relatief eenvoudige klus, tegenwoordig wil de computer echt weten dat er bijvoorbeeld lampen van een aanhanger of fietsenrek moeten worden aangestuurd.

Wij moeten in ons bedrijf steeds bijblijven op technisch gebied en volgen de ontwikkelingen op de voet. Dat doen we door opleidingen van de monteurs en door tijdig te investeren in moderne apparatuur. Denk daarbij aan testapparatuur voor de uitlezing en juiste diagnose bij storingen. En wat dacht u van milieu testapparatuur welke nodig is voor de APK. Zo zijn wij steeds bezig om u niet alleen vandaag, maar ook morgen de kwalitatieve service te geven die u van ons gewend bent.  Wij zijn uw partner als het gaat om de aanschaf van nieuwe- en gebruikte auto’s en dan Toyota’s in het bijzonder. Onze spreekwoordelijke service en kwaliteit is bij al onze klanten bekend en is niet alleen voorbehouden aan Toyota, want u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle andere merken auto’s!

Werkplaats

De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur, zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoogstaand onderhoud en praktisch alle reparaties aan andere merken dan Toyota kunnen uitvoeren!

Autobedrijf de Kort is daarnaast een erkend APK-keuringsstation en u kunt bij ons ook uw schadetaxaties en schadereparaties laten uitvoeren.
Een allround bedrijf dus, dat op bijna al uw autowensen in kan gaan. Ons deskundig en vakbekwaam personeel staat altijd klaar om u van een goede service en advies te voorzien.

Onze diensten voor u:

  • reparatie en verkoopadvisering van alle merken
  • altijd ruime occasions voorraad, dus ruime keuze
  • specialisatie in Japanse automerken
  • schadeherstel met gratis vervangend vervoer
  • APK keuringen
  • onderhoud van uw autoairco
  • aanschaf van audio systemen, navigatie systemen, etc.
  • autoverzekeringen en autofinancieringen

BOVAG voorwaarden

Net zoals de andere VETOS leden zijn wij aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Voor u als klant een extra zekerheid.

In geval van een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.
De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken.  Op een aantal punten heeft de VETOS haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend én van nog meer waarde voor de klant te zijn.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

073 - 5114258 info@autodekort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 073 - 5114258

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×