Even voorstellen: Dorine

Na tien jaar fulltime werken bij de Rabo in de buurt was het tijd voor wat anders. Als jonge moeder wilde Dorine graag een parttime functie, dat was destijds, zeker bij de bank, niet gebruikelijk.

Van de bank naar de auto

“De functie bij de Kort sprak mij gelijk aan! Parttime werken was zeker bespreekbaar met Leo en ik ben dus 22 jaar geleden begonnen op de administratie. Mijn functie is door de jaren heen hier en daar wat aangepast. Ik ben nog van het tijdperk die pionierde met internet en computers. Dat is nu wel anders!” Dorine is met haar tijd meegegaan, en heeft haar zaken goed voor elkaar. Ze werkt 20 uur en heeft het erg naar haar zin tussen de mannen.

Vrouw in de showroom

Dorine is een bezige bij, in 20 uur kan ze heel wat werk verstouwen. De administratie, facturatie, planning van de werkplaats, social media, APK mailings etc. “Ook houd ik mij al jaren bezig met de verkoop van auto’s. Ontzettend gaaf om te doen, mensen kijken soms raar op als er een vrouw staat. Ik krijg veel energie door de interactie met klanten. Een tijd terug kwam er een wat oudere vrouw die per se bij mij een auto wilde kopen. Zo leuk!”

Onder de duim

“Soms moet je je in deze overwegend mannenwereld wel eens extra bewijzen. Je wordt regelmatig getest op je kennis… prima hoor, dat mag. Gelukkig zie ik er de humor wel van in. Ik doe gewoon mijn ding.” Het lukt haar aardig de jongens een beetje ‘onder de duim’ te houden. “Samen kunnen we het goed vinden, we zorgen dat de klant tevreden naar huis gaat. Daar doen we het voor!”

Koude voeten

“Mijn werkzaamheden zijn lekker veelzijdig! Je weet nooit precies wat de dag brengt, dat is nu juist het leuke aan dit vak. Er wordt ook naar je geluisterd. Tijdens de verbouwing had ik één wens: vloerverwarming in het kantoor! Ik hou niet van koude voeten… We zitten er nu heerlijk warmpjes bij!”

Vrije tijd

Dorine is fanatiek hardloopster, zit op atletiek en zwemt graag in het buitenbad. Daarnaast bezoekt ze graag concerten. Ze is vanaf dag één groot fan van U2, ze heeft alles gezien. Pas nog bezocht ze daarnaast een concert van Son Mieux… “De naam zegt je misschien niets, maar de nummers vast wel… haha, luister maar eens naar het toepasselijke nummer ‘Drive’!”

Dorine heeft ook een kleindochter. “Heerlijk om oma te zijn, alle clichés zijn waar! Ik heb haar natuurlijk wel TOYOTA leren zeggen.” Ze rijdt zelf een Toyota CHR. Verder leest ze heel graag historische romans, dat komt door haar interesse in aardrijkskunde en geschiedenis.

 

Wilt u een afspraak voor onderhoud maken? Of een auto kopen? Grote kans dat u Dorine aantreft in de showroom of aan de telefoon. Samen met de rest van team De Kort staat ze graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

073 - 5114258 info@autodekort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 073 - 5114258

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×