Uw Toyota specialist in Heusden voor reparatie en schadeherstel

Autobedrijf de Kort is, als VETOS dealer gespecialiseerd in Toyota, een vertrouwd adres voor reparatie en schadeherstel, in de regio Den Bosch, Heusden, Vught en Helvoirt.

Het VETOS dealerschap garandeert u een up-to-date geschoold team, die perfect op de hoogte is van alle ontwikkelingen bij Toyota.

Vakkundige en betaalbare reparatie van uw Toyota

Niets is zo vervelend als schade aan uw nieuwe Toyota of occasion. In onze goed uitgeruste werkplaats staat het team van monteurs voor u klaar om uw auto in no time in topconditie te brengen. Naast schadeherstel verzorgen wij ook uw onderhoud en voeren wij reparaties uit. Uiteraard voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van Toyota en bieden de beste condities voor onderhoud en reparatiegarantieleaseverzekeringen-financiering.

VETOS sliderhome 3

Bij uw VETOS dealer blijft u altijd mobiel

Voor de beste service en onderhoud of een gedegen advies bent u met elk merk van harte welkom. Uw occasion of nieuwe auto is bij onze vakmensen in goede handen én wij hanteren altijd een aantrekkelijk tarief. Benieuwd naar onze occasions? Bij ons blijft u altijd mobiel!

Autopech of schade? Schaf nu voordelig onze mobiliteitspas aan!

Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

073 - 5114258 info@autodekort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 073 - 5114258

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×